Advertisement

PlayStation.Community Teteszted ›› PSti

2018.04.08. 16:00
0 hozzászólás
Szerző: PSti
Megosztás
Értékeld a tesztet!
Anti művész vagyok. Meglehetősen utálom azt, amikor valaki csinál egy hatalmas baromságot, majd azt kikiáltja művészetnek és akkor hasra kell esni tőle. Talán emlékszünk magyar irodalom órákról a mire gondolt a költő marhaságokra. (Van még ez?) Sőt, emlékszem rajzórán egy művészeti albumra, amiben volt egy sárga kör, a kép neve pedig: "Piros négyzet" volt. Elsőre azt hittem, hogy biztos elírás, de nem.

Hogy miért írom ezt most le? Mert itt ez a "játék", Deliriant, ami az égvilágon semmiről se szól, aztán vége, és továbbra se derült ki semmi, ráadásul az egész nekem 15 percig tartott, de a 100% trófea videó 4 perc, szóval amíg elolvastad ezt a pár bekezdést az hosszabb volt, mint maga a játék.

Ami miről is szól? Bemegyünk egy kis házba. Nem tudjuk, hogy kik vagyunk, se azt, hogy kinek ez a háza, semmit. Mit lehet csinálni? Végigjárni a helyet és mindent végigfogdosni. Néhány tárgynál trófeát is kapunk, és ha sikerült mindent letapizni a kemény 5 szobában akkor a játékos visszamehet oda, ahol bejött, ott lemehet a lépcsőn és kész, főmenü. Továbbra se tudtunk meg semmit, azon kívül persze, hogy valaki azt üvölti, hogy ez most mi?! Ja, hogy ez én voltam.

Szóval ennyi. Ha esetleg valakinek rémlik a rettenet Gone Home, akkor ez ugyanaz, csak egy tized akkora házzal, ahol még annyi történet sincs, mint ott. Ja, és a legelején vagy rohadt lassan töltött be, vagy az is a művészet csúcsa, hogy percekig bámulhatunk egy fehér falat vagy mit ahol nem történik semmi.

Akit érdekel itt a teljes "végigjátszás":
Adatlap
- Megjelenés éve: 2017
- Méret: 1.420 MB
- Fejlesztő: Manic Interactive
- Kiadó: Manic Interactive
- Ár jelen pillanatban (2018. április): 1 USD, a többi boltban nem árulják, de nem véletlen! :)
1/10
Látványosság:
Átlagos
Játszhatóság:
Átlagos
Szavatosság:
Gyenge
Zene / Hang:
Gyenge
Hangulat:
Gyenge
Pozitívum
1 dollárért kapsz max 20 perc alatt 12 trófeát, ha ez számít.
Negatívum
Művész játék amiben nem derül ki semmi.
A PlayStation.Community szerkesztősége semmiféle felelősséget nem vállal a "Teteszted" rovatban megjelent írások tartalmáért. A kritikák és pontszámok minden esetben a szerző saját véleményét tükrözik, nem a szerkesztőségét. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a Teteszted rovatban közzé tett írásokat adott esetben módosítsa, publikus formából kivegye, vagy törölje.
Képgaléria
Olvasói vélemények
LV5
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
3063 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Pisti
Fórumhozzászólások száma:
17 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
2231 db
Utolsó belépés:
2020.01.13. 16:53:03
Regisztráció ideje:
2009.01.01. 11:27:32
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea