Advertisement

PlayStation.Community Teteszted ›› zodiac55

2019.10.04. 21:19
0 hozzászólás
Szerző: zodiac55
Megosztás
Értékeld a tesztet!
"Valami zúg. Zúg. Zúg. Minden egyes zúgása olyan, mint egy légkalapáccsal próbálnának meg lobotómiát végrehajtani a fejemen. Fizikális fájdalmat okoz, ezért megpróbálom megkeresni a forrását. Alig nyílik ki a szemem a világos szobában, a fejfájás mellé érkezik egy újabb fájdalomforrás. Megvan a zúgás forrása, a telefonom. Megnézem, hogy ki az. Ó, tegnap este mi történt. Körbenézek, és élesen hasít belém a felismerés, hogy ez nem az én szobám. Megfordulok. Egy lány. Jézusom. Mi történt itt?!"
Ezzel indul a Kinmoku fejlesztésben PC-re már 2016-ban megjelent játéka, a One Night Stand, mely a héten kijött Playstation 4-re is. Már cím sem rejti véka alá, hogy mivel kíván foglalkozni: az egyéjszakás kaland "intézményével" - hogy pontosítsak: az egyéjszakás kalandot követő másnap kellemetlenségével, feszültségeivel, és egyáltalán az emberi kapcsolatokkal. Mindezt egy egész kellemes stílusban megrajzolt visual novel formájában kell elképzelni, ahol megismerhetjük "tettestársunkat".
A sztorinak 12 lehetséges végkimenetele lehet (a romantikus happy endtől kezdve az "egy szál p*csben" menekülésig), viszont számomra kérdőjeles, hogy lesz-e olyan ember, aki mind a 12 végkifejletet végigpörgeti a játékban, annak ellenére, hogy a történet végigpörgetése nem túl nagy hangvételű.
Ennek ellenére azt kell mondjam, hogy én baromi jól szórakoztam. Mind a 12 befejezést én sem nyitottam meg, viszont amelyeket megtettem, azok alapján vissza fogok térni a játékhoz, hogy megnézzem, milyen úton-módon juthatunk el azokhoz. Nem leszel kapkodós idegebeteg ettől, de néha jó egy ilyen kis játékkal elütni az időt, pláne ennyi pénzért.
8/10
Látványosság:
Játszhatóság:
Szavatosság:
Gyenge
Zene / Hang:
Átlagos
Hangulat:
Pozitívum
Egy általunk alakított másnap története - vagy menny, vagy pokol. (A pontozás szigorúan szubjektív, nem feltétlenül áll összhangban az egyes részértékelésekkel ebben az esetben.)
Negatívum
Rövid, a 12 befejezés ellenére is.
A PlayStation.Community szerkesztősége semmiféle felelősséget nem vállal a "Teteszted" rovatban megjelent írások tartalmáért. A kritikák és pontszámok minden esetben a szerző saját véleményét tükrözik, nem a szerkesztőségét. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a Teteszted rovatban közzé tett írásokat adott esetben módosítsa, publikus formából kivegye, vagy törölje.
Olvasói vélemények
LV12
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
3746 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Valastyán Balázs
Fórumhozzászólások száma:
1107 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1291 db
Utolsó belépés:
2020.02.08. 19:02:59
Regisztráció ideje:
2008.10.07. 13:28:25
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea