Advertisement

PlayStation.Community Teteszted ›› bruta-hun

2019.10.12. 19:05
0 hozzászólás
Szerző: bruta-hun
Megosztás
Értékeld a tesztet!
Ez valójában egy edzőprogram, amiben az avatoradat nézed, ahogy teker, úgy hogy közben edzel. Kell hozzá egy bicikli és egy kerékpár görgő és ahogy tekersz úgy mész a "játékban". Egy Decathlonos 30-40 ezer forintos görgővel is használható, de ahhoz kell egy sebesség szenzor is, az plusz 15 ezer a Decathlonos speed és cadence szenzor együtt. Ilyen setuppal a program saccol a görgő sebességéből egy virtuális wattot és az alapján mész. Ennél komolyabbak az interaktív görgők, olyan 100 ezertől indulnak viszont ezek pontosabb wattot mérnek, nem kell hozzá csak más szenzor, de a legfontosabb, hogy visszafelé is vezérelhetők vagyis a program a szintnek megfelelően állítja a görgőt, így szimulálja akár a 7%-os emelkedőt is. Ha edzésprogramot csinálsz, ami a saját teljesítményed alapján meghatározott watt alapú ezdés, azt is folyamatosan szabályozza. Ennél komolyabb setup a direct drive görgő, aminél kiveszed a hátsó kereket és a hátsó villát rakod a görgőre, a legjobb 300 ezer felett van, viszont egy az egyben vissza adja a bringás élményt.

Nekem egy Tacx Vortex interaktív görgőm van és mint gamer eléggé rákattantam a Zwiftre. Vannak szintek, szerezhetsz, vehetsz új bringákat, cuccokat, néhány előnyt jelent, de inkább annyi értelme van mint a Battlefield skineknek. Edzés mellett lehet csoportos ride-okon részt venni vagy akár versenyezni is. A világbajnokság idején kiadták a Yorkshire-i pályát és minden nap tekerhettél az aktuális napi útvonalon. Havonta 15 USD az előfizetés, de a próba alatt az első 7 nap ingyenes.

Annak ajánlanám, aki mozogni akar, akár még edzőteremben is teker és szeret játszani, elég jó megoldás lehet, egy olcsóbb buta görgővel elkezdeni és ha tetszik lehet még upgradelni is fog.

https://www.youtube.com/watch?v=4gspvBymj28
10/10
Látványosság:
Átlagos
Játszhatóság:
Kiemelkedő
Szavatosság:
Kiemelkedő
Zene / Hang:
Hangulat:
Kiemelkedő
Pozitívum
Sportolás közben játszol.
Negatívum
Beruházást igényel.
A PlayStation.Community szerkesztősége semmiféle felelősséget nem vállal a "Teteszted" rovatban megjelent írások tartalmáért. A kritikák és pontszámok minden esetben a szerző saját véleményét tükrözik, nem a szerkesztőségét. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a Teteszted rovatban közzé tett írásokat adott esetben módosítsa, publikus formából kivegye, vagy törölje.
Képgaléria
Olvasói vélemények
LV5
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1230 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Kőmíves Gergely
Fórumhozzászólások száma:
1470 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
593 db
Utolsó belépés:
2020.02.07. 11:35:16
Regisztráció ideje:
2009.12.22. 19:15:06
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea